Viatge a Madrid – 2 BTX

Els alumnes de segon curs de batxillerat del nostre centre han realitzat una visita a Madrid, els dies 15 a 17 de gener. Arribada amb l’AVE, Museu del Prado…

Podeu veure totes les fotografies clicant aquí. 

Exposició: “Guerres, persones refugiades i solidaritat”

L’exposició, muntada amb el suport de l’AMPA, parla de guerres, persones refugiades i víctimes de l’exili, i la mostra de la solidaritat que representa la història de la Maternitat d’Elna, com espai de llum en mig de la foscor, d’espai de vida en mig de la mort, d’espai de dones i de solidaritat.

L’exposició romandrà a la Sala d’Actes de l’Institut del dia 13 al 25 de febrer i servirà per complementar les activitats que fan sobre la ruta de l’exili els alumnes de 4t, fent un treball transversal a les matèries d’Història, Francès i Castellà que inclou una sortida a Elna, Argelers i Cotlliure i la lectura de La Maternitat d’Elna, d’Assumpta Montellà.

Al centre es faran dues activitats centrals al respecte:

EL dia 15 de febrer, en horari lectiu, dirigit als alumne de 4t i 1r Batxillerat.

El dia 20 de febrer, a les 18:30, dirigit a les famÍlies i obert a la població de Mollet. Comptarem amb la presència de Quim Fornés, responsable de Cultura CCOO VOR; Rosa Sans, Dtora Fundació Cipriano Garcia CCOO; Esteve Bosch, autor dels versos de l’exposició. i Irene Ortiz, responsable Acció Jove CCOO.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Photos-295b-1024x610.jpg

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Photos-069b-1024x544.jpg

Taller de veu

El passat dijous, 31 de gener, els alumnes de 3r curs d’ESO del nostre centre que fan la matèria optativa Act in english van poder gaudir d’un taller de veu impartit per la professora de lírica Ana Yanini.

Podeu veure algunes fotografies del taller ciclant aquí. 

Explica-m’ho tu

El passat divendres, 25 de gener, va començar la primera de les cinc sessions que formen part del Servei Comunitari Explica-m’ho tu, que fan dotze alumnes de 3r curs d’ESO del nostre centre amb vint-i-quatre alumnes de segon de primària de l’escola Sant Vicenç. Va ser una sessió de coneixença molt maca i gratificant.

Podeu veure les fotografies clicant aquí. 

Visita a Ràdio Mollet

Els alumnes de 3r curs d’ESO que col.laboran amb el Servei comunitari del Banc de Sang han anat a Ràdio Mollet, aquest divendres, 25 de gener, per fer difusió de la captació de sang que es farà al nostre centre el proper dimecres, dia 30 de gener.

Podeu sentir el podcast aquí.

Cartell donació de sang

Els alumnes de 3r d’ESO han realitzat uns cartells per a la diada de Donació de sang que es farà al nostre centre el proper dimecres, 30 de gener.

Podeu veure alguna fotografia més clicant aquí.

C’est la vie

Divendres, 25 de gener, els alumnes de 4t curs d’ESO i els de batxillerat que cursen l’optativa de francès van anar a Sitges a veure la pel.lícula C’est la vie, una comedia francesa de l’any 2017, dirigida per Olivier Nakache i Eric Toledano.