Servei comunitari: Nutrició

El dia 26 de maig vam participar en una caminada popular a Gallecs, col.laboració que forma part del servei comunitari de Nutrició del  nostre institut. Començava a les 9 a l’Hospital de Mollet, però ens vam trobar allà a les 8 h. del matí, i acabava a les 11:30 h., aproximadament. La caminada la va organitzar la Fundació Sanitària Mollet. Una de les feines va ser enganxar cartells, anunciant aquesta caminada. El dia 26, principalment, vam tallar les carreteres perquè la gent pogués passar tranquil·lament; més tard, vam esperar a que la gent passés i ens vam quedar darrera. La nostre funció era ajudar a les persones que es feien mal o necessitaven veure aigua. En l’arribar a l’ermita vam fer una parada i ens van donar un ampolla d’aigua i un tros de fruita. Després vam continuar caminant i quan vam arribar al final ens van donar una bossa amb coses dintre.

Georgina, Sara i Clàudia

Activitats extraescolars organitzades per l’AMPA

Els dies 13 i 14 de juny l’AMPA va organitzar uns tallers d’estraescolars per als alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO. Es tractava de fer un petit tastet per conèixer les preferències dels alumnes de cara al proper curs. Va haver-hi diversos tallers: còmic, cant, fitness, ping-pong…

Mireu algunes fotos que es van fer clicant aquí. 

Vídeos fets pels alumnes de primer d’ESO amb l’aplicació PIC PAC

Els alumnes de primer curs d’ESO han realitzat a final de curs uns petits vídeos amb l’aplicació PIC PAC, treballant algunes transformacions geomètriques: translació, rotació i simetria.

Graduació 4t ESO

El passat divendres, 14 de juny, es va celebrat la graduació dels alumnes de quart curs d’ESO. Va ser una festa sorprenent i inoblidable per a tots.

Us deixem el vídeo que es va fer per l’ocasió.

I el vídeo de MEMES que van fer els alumnes:

Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.I

I més clicant aquí. 

Poemes objecte de Joan Brossa

Els alumnes de tercer curs d’ESO han estat treballant a classe l’obra de Joan Brossa, un dels autors més reconeguts de la poesia visual. Són coneguts els seus poemes objecte. Un tipus de poesia en el que s’expressa una idea a base d’una imatge formada a partir de la combinació de idferents elements quotidians.

Podeu veures les fotografies clicant aquí.