Intercanvi amb alumnes de l’Institut Marthe Duyperont

Del 6 al 11 d’abril, alumnes de francès i d’anglès de 3r d’ES0 van anar a Langogne, França, per fer un intercanvi amb alumnes de l’Institut Marthe Duyperont.

Aquest viatge a França va ser una molt bona experiència que va permetre als notres alumnes conèixer una altra cultura i aprofondir en el coneixement de la llengua estrangera. Així com fer nous amics d’un altre país.

Durant l’estada, van realitzar vàries activitats molt engrescadores que van permetre que els joves reforcin lligams entre ells.

El primer dia, els francesos van ensenyar l’Institut als alumnes i van preparar diversos jocs perquè comencèssin a interactuar entre ells. A més, van fer un joc de pistes pel poble de Langogne. I van acabar a sobre els arbres de parc de tirolines Rodin des bois.

Al dia següent, van visitar la cova de l’Aven Armand i van acabar el dia baixant el riu del Tarn en una barca portada per un barquer.

El cap de setmana, van visitar el poble de Le Puy en Velay per fer algunes compres. Abans de descansar a casa de les famílies, van fer una partida de bitlles i de làser.

Finalment, el dia de la tornada, van visitar una casa típica de la zona i sota la pluja van veure els llops del parc.

Van ser, doncs, cinc dies molt intensos i plens de sensacions que difícilment quedaran en l’oblit.

IMG_0125

En aquest enllaç trobareu més fotos.

Article Midi Libre du 17 avril 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *