El barón rampante de Italo Calvino

En este tercer trimestre de Literatura Universal de 1º de Bachillerato hemos estudiado la novela de Italo Calvino El Barón Rampante. Además de lecturas y comentario de la obra, los alumnos han realizado un pequeño sketch:

Pilar Vall

Empúries 1r d’ESO i 1r de BTX – 30-05-2018

El passat dimecres 30 de maig del 2018, els alumnes de 1r d’ESO i 1r de batxillerat han anat d’excursió a Empúries. L’excursió va començar amb una visita guiada per als alumnes d’ESO, impartida pels alumnes de batxillerat, en la qual, els alumnes de batxillera van explicar tota la història d’Empúries i la vida quotidiana allà, tant de la part grega com la part romana.

Després de la visita, tots els alumnes van anar a fer uns tallers: els alumnes d’ESO van fer tres tallers diferents: un de jocs a l’antiguitat, una activitat d’arqueologia i un de comerç. Mentrestant, els alumnes de batxillerat van fer una activitat al museu i van veure un audiovisual.

Podeu veure les fotografies i vídeos clicant aquí. 

Graduació 2n de Batxillerat

El passat divendres 25 de maig es va graduar la 2a. promoció de Batxillerat (2016-2018 ) del nostre institut i vam fer l’acte de graduació -tots molt “guapus” i guapes- a la Sala d’Actes de l’Edifici Rambla, decorada especialment per l’ocasió.

Al pati interior els alumnes van poder gaudir d’un sopar a la fresca amenitzat per un DJ. 

Tant als que aneu a fer les PAU la pròxima  setmana, com als que teniu pensades altres opcions, us desitgem MOLTA SORT!!!!

Si voleu veure fotos de la graduació, cliqueu aquí.

Si voleu veure el power point amb les fotografies que resumeixen els millors moments de la Promoció 2016-2018, cliqueu aquí.