Intercanvi lingüístic amb Colònia (Alemanya)

Els alumnes de 1r de batxillerat del nostre centre realitzen un intercanvi lingüístic amb alumnes de Colònia, Alemanya. Durant aquests dies ens han visitat deu alumnes del centre Maximiliam Kolbe Gymnasium Koeln. Van arribar divendres, dia 27 de setembre i han marxat avui, dia 2 d’octubre. Els nostres alumnes viatjaran a Colònia al mes de febrer del 2020.

Han relitzat diferents activitats: visita a Mollet del Vallès; visita a Barcelona i a alguns edificis emblemàtics de la ciutat; sortida a la platja; assistència a les classes del centre amb els alumnes de batxillerat i visita a l’Ajuntament de Mollet on els ha rebut l’Alcalde, Sr. Josep Monràs.

La notícia ha sortit a Vallès Visió:

Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.

A la classe de Física han experimentat amb la difracció de la llum. Cliqueu aquí per veure més fotografies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *