Viatge a Madrid – 2n TBX

Els alumnes de 2n de Batxillerat han realitzat un viatge d’estudis a Madrid els dies 14, 15 i 16 de gener. El viatge s’ha fet en AVE i, com altres anys, la ciutat ens ha rebut freda però plena d’experiències i moments inoblidables per compartir. Visitant El Museo del Prado, el Palacio Real, la Casa Museo Lope de Vega o el Museo Reina Sofia s‘han consolidat coneixements de diferents matèries i han gaudit in situ d’obres de Velázquez, Rubens, Goya o Picasso. El fred madrileny ens ha acompanyat a les passejades pel Barrio de las Letras, la Plaza Mayor o el Parque del Retiro però no ha glaçat el bon clima del viatge.
Els del Callejón del Gato que cita Valle Inclán en Luces de Bohemia ens han apropat a l’esperpento però no ens ha esborrat el somriure i l’alegria del viatge.

Podeu veure més fotografies clicant aquí.

Xerrada Escola i Empresa

El passat dijous, 19 de desembre, els alumnes de 4t de l’optativa d’Economia i els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat d’Economia de l’Empresa i Economia van assistir a una xerrada de la Fundació Escola i Empresa. El ponent va ser el Sr. Joan Amigó, director financer de l’empresa Applus, que ens va parlar sobre la seva feina i sobre el món de l’empresa en general. Ha estat una xerrada molt interessant i esperem repetir!

2n Recapte de sang

Aquest passat dimecres, 18 de desembre, s’ha realitzat al nostre centre el 2n recapte de sang, organitzat pel Banc de Sang i Teixits, amb la col.laboració dels alumnes de tercer curs d’ESO que participen al servei comunitari.

Podeu veure les fotografies clicant aquí.

Cosmocaixa – 3r d’ESO

El passat dijous, 12 de desembre, els alumnes de 3r curs d’ESO van realitzar una sortida al Cosmocaixa per tal de realitzar, entre d’altres coses, un taller sobre l’electricitat.

Podeu veure algunes fotografies més clicant aquí.