Bicicletada a Gallecs – 1 ESO

El passat divendres, 11 d’octubre, els alumnes de 1r curs d’ESO van realitzar una sortida a Gallecs. Alguns alumnes van anar caminant i altres en bicicleta, per arribar a Gallecs i allà fer un esmorzar conjunt.

Els van acompanyar varis membres de policia local per fer el trajecte pels carrers del municipi.

Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.

L’educació sexual que donem als adolescents

El proper 17 d’octubre, la sexòloga i educadora social Lupe Garcia Rodríguez farà una xerrada sobre “L’educació sexual que donem als adolescents”, a la sala d’actes de l’institut, edifici Rambla, de les 19 a les 20.30 h. Aquesta xerrada està organitzada per l’AMPA INS Aiguaviva.

Intercanvi lingüístic amb Colònia (Alemanya)

Els alumnes de 1r de batxillerat del nostre centre realitzen un intercanvi lingüístic amb alumnes de Colònia, Alemanya. Durant aquests dies ens han visitat deu alumnes del centre Maximiliam Kolbe Gymnasium Koeln. Van arribar divendres, dia 27 de setembre i han marxat avui, dia 2 d’octubre. Els nostres alumnes viatjaran a Colònia al mes de febrer del 2020.

Han relitzat diferents activitats: visita a Mollet del Vallès; visita a Barcelona i a alguns edificis emblemàtics de la ciutat; sortida a la platja; assistència a les classes del centre amb els alumnes de batxillerat i visita a l’Ajuntament de Mollet on els ha rebut l’Alcalde, Sr. Josep Monràs.

La notícia ha sortit a Vallès Visió:

Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.

A la classe de Física han experimentat amb la difracció de la llum. Cliqueu aquí per veure més fotografies.

Primera trobada dels alumnes participants en el programa d’Acollida i acompanyament entre iguals

El passat divendres, 13 de setembre, vam celebrar la primera trobada entre els/les alumnes de 1r d’ESO i els/les alumnes de 2n d’ESO que participen en el programa d’Acollida i acompanyament entre iguals.

Aquest programa és un recurs important per millorar el clima i la convivència en el centre. Està basat en l’ajuda social, emocional i personal entre els iguals. Els/les alumnes de 2n d’ESO fan d’acompanyants dels/de les alumnes de primer per facilitar la seva integració al centre.

Va ser una jornada de presentació i intercanvi d’informació. Esperem que us vagi molt bé!

Podeu veure totes les fotografies que va fer el Francisco clicant aquí.

Curs 2019-2020!

Us donem la benvinguda a la nostra revista digital i us desitgem un curs ple de coneixences, bones notícies, bons amics, sortides, celebracions, activitats interessants…

Si voleu estar ben informats de tot el que passa al nostre centre no deixeu de fer una ullada a la revista de tant en tant!