Una visita especial per Nadal

Aquests dies que ja tenim les festes nadalenques a tocar, a les classes de llengua oral per a l’alumnat nouvingut, hem rebut una visita molt especial! El Tió!

Ben aviat el farem cagar i de ben segur que ens deixarà un regust ben dolç!

Dia internacional contra la violència de gènere

Avui, 25 de novembre, amb motiu del Dia Internacional per l’Eradicació de la Violència vers les Dones, s’ha celebrat un acte aquest migdia davant de l’Ajuntament amb la lectura d’un manifest unitari amb la participació de les associacions i grups de dones, els instituts de secundària de la ciutat, l’Escola Municipal de Música i Dansa i el consistori.

En aquest acte s’ha fet lectura també dels lemes que han creat els alumnes dels diferents centres de la població.

Podeu veure algunes fotografies més clicant aquí.

3a. Setmana de la ciència

El passat divendres, 22 de novembre, dins del marc de la 3a. Setmana de la Ciència que es celebra al nostre centre, va tenir lloc una xerrada científica a càrrec d’Adrià Sánchez Morales, investigador del departament de química de la Universitat Autònoma de Barcelona, sobre el tema La química del disseny de fàrmacs: des de l’ordinador fins a les nostre vides. Aquesta xerrada estava dirigida als alumnes de primer i segon curs de batxillerat.

Podeu veure més fotografies clicant aquí.

Apadrinem La Farinera Moretó

Ja podeu veure al vestíbul de l’institut el roll-up de La Farinera Moretó, edifici de Mollet del Vallès el qual apadrinem.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG_20191122_161124-768x1024.jpg

A més, el nostre projecte d’apadrinament de la Farinera Moretó ja es pot consultar a la plataforma Mobile History Map, una iniciativa del programa mSchools, que fomenta l’ús de la tecnologia mòbil aplicada a l’àmbit de les humanitats.

Decoració nadalenca

Els alumnes de 2n ESO que participen del Projecte Hort i Jardí preparen elements de decoració nadalenca, aprofitant la flexibilitat de les branques tallades al jardí uns dies abans. Les branques són d’una espècie d’oleastre japonès (Elaeagnus x ebbingei) i el lligam és d’espart.

Pràctica de Tecnologia

Avui, 20 de novembre, els alumnes de 1r de Tecnologia han sortit a construir unes figures geomètriques simples amb materials naturals i rústics. L’exercici anava de reproduir les formes que han estat treballant amb el Tangram en dimensions notables i tangibles.