Explica’ns què fas

Fa uns dies us demanàvem que ens expliquéssiu què esteu fent a casa durant el confinament, quines pel·lícules o sèries esteu veient, quins llibres llegiu, quina música escolteu… Què és el que més us ha agradat i per què ens ho recomaneu.

Aquests són algunes de les propostes que hem rebut.

“Doncs, aquests dies estic fent coses que abans no podia fer per falta de temps, com aprendre un idioma nou. I per anar fent les tasques, pel matí escric en una llibreta les coses que vull fer durant el dia, i segons vaig fent les tasques, vaig fent una marca a cada tasca feta.

Per seguir aprenent anglès estic veient una sèrie en anglès amb subtítols en anglès.

Per visual i plàstica he fet un còmic sobre com es un dia en la quarantena.

I la professora de llengua ens va proposar fer un diari on expliquem com ens sentim i com és el nostre dia a dia.

De música, jo assajo amb guitarra! 

Així son els meus dies!” 

Helena Gisbert

“Aquests dies estan sent una mica estrambòtics, però, tot i això, estic intentant portar al dia totes les tasques o propostes que ens van enviant.

Estic aprofitant a llegir un llibre en català: El diari d’Anna Frank i un llibre en castellà que s’anomena Entrenar Contigo.

Respecte a l’anglès, estic veient sèries amb l’audio i els subtítols (depenent si és un anglès molt tancat o no) en anglès, tot en anglès. Les sèries són: The crown, Anne with and E, just avui me l’he acabada i per això avui hauré de rumiar quina començo ara.

Respecte les pel•lícules, he vist: Deep blue sea, Tiburón, Good Will Hunting, Enredados i Violet i Finch.

He tornat amb el piano i estic fent exercicis per no deixar de moure’m i estar una mica activa respecte l’educació física.

Amb la música, escolto qualsevol tipus de música, em va bé qualsevol cosa (menys el que avui dia s’ha anomenat música el Reggaeton i Trap)”.

Laura Gisbert

“Llegeixo After ja que m’agrada molt la pel·lícula.

Ara mateix estic veient Los 100, però també recomano: Elite, Greenhause academy, The circle Brasil (és un programa de televisió). Totes aquestes series les podeu trobar a Netflix.

I per si uss agraden els animes podeu veure: Haikyu ( 1a temporada a Netflix), Kakegurui -Toradora.

I per llegir m’agrada escoltar Woosah Tadow”.

Yanira Rodríguez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *