Viatge a Madrid – 2n TBX

Els alumnes de 2n de Batxillerat han realitzat un viatge d’estudis a Madrid els dies 14, 15 i 16 de gener. El viatge s’ha fet en AVE i, com altres anys, la ciutat ens ha rebut freda però plena d’experiències i moments inoblidables per compartir. Visitant El Museo del Prado, el Palacio Real, la Casa Museo Lope de Vega o el Museo Reina Sofia s‘han consolidat coneixements de diferents matèries i han gaudit in situ d’obres de Velázquez, Rubens, Goya o Picasso. El fred madrileny ens ha acompanyat a les passejades pel Barrio de las Letras, la Plaza Mayor o el Parque del Retiro però no ha glaçat el bon clima del viatge.
Els del Callejón del Gato que cita Valle Inclán en Luces de Bohemia ens han apropat a l’esperpento però no ens ha esborrat el somriure i l’alegria del viatge.

Podeu veure més fotografies clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *