Granollers, ciutat de bombardejos

El dia 14 de febrer els alumnes de 1r de batxillerat humanístic-social han visitat Granollers per participar de l’activitat Granollers ciutat de bombardejos.

La visita ha començat amb el visionat d’un filmet sobre el bombardeig del 31 de maig de 1938 per part de l’aviació italiana que donava suport als colpistes que s’havien aixecat contra el govern de la II República. 

Seguidament s’han visitat diversos punts de la ciutat en un recorregut pels llocs afectats pel bombardeig i hem baixat al refugi antiaeri de la plaça Maluquer i Salvador, construit per defensar  la població de futurs atacs durant la Guerra Civil.

Per últim a Can Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau, que té com a punt fonamental fomentar la cultura de la pau i la presa de consciència de les llibertats que gaudim actualment, s’acaba de completar tota l’explicació amb una petita exposició sobre els fets de la Guerra i el que es fa ara perquè no tornin a succeir aquests fets.

Podeu veure més fotografies cilcant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *