Sortida a Gallecs – 1 ESO

Els alumnes de primer d’ESO van realitzar una sortida al parc natural de Gallecs el passar dimarts, 22 de juny de 2021. Aquesta sortida va servir per tancar el curs i acomiadar-se fins a l’inici del proper. Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.

Bon estiu a tots!

Labertint d’Horta – 2 ESO

El passat dia 11 de juny, els alumnes de segon d’ESO van realitzar una sortida al Laberint d’Horta. El parc del Laberint d’Horta inclou el jardí més antic conservat a la ciutat. Nascut com un jardí neoclàssic amb un toc de fisonomia italiana, es va acabar com a jardí romàntic.

Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.

Refugi 307 de Barcelona

El dia 21 de juny l’alumnat de 1r de batxillerat ha visitat el refugi 307 de Barcelona.

El Refugi 307 és un dels refugis antiaeris construïts durant la Guerra Civil amb l’objectiu de protegir la població dels bombardejos indiscriminats que va patir Barcelona. El refugi va ser excavat gràcies al treball de molts veïns al barri del Poble Sec.

El Jordi, guia del museu d’història de Barcelona, ha situat l’alumnat al context històric del període i ha creat un clima previ per entendre les  angoixes de la població que es va enfrontar a un fenomen nou: el bombardeig indiscriminat de la població civil. 

Durant la visita a l’interior del refugi l’alumnat ha descobert  les diferents estances: lavabos, font, infermeria, sala d’infants i llar de foc, entre d’altres.

Podeu veure les fotografies de la sortida clicant aquí. 

Esmorzar 3 ESO

Dijous, 17 de juny, els alumnes de tercer que van participar al ball de Carnestoltes van anar a esmorzar. Va ser un petit “premi” per mantenir l’entusiasme i per la seva participació, que dóna molta vida en aquestes jornades especials, com va ser el Carnestoltes.