Intercanvi amb Narbona

El dijous dia 12 els alumnes de 3r. d’ESO de francès, i alguns que fan només anglès, van marxar a passar uns dies a Narbona. Aquesta és la primera part d’un intercanvi que fa molts dies que havien preparat amb alumnes del collège Victor Hugo d’aquesta ciutat del sud de França.

Si cliqueu aquí veure què explica la Laura López sobre aquesta experiència que té una 2a. part, quan aquests estudiants francesos vinguin a visitar-nos a Mollet el proper mes d’octubre. Pel que explica la Laura, tothom en té moltes ganes.

image-2imageimage-1                                                                                                                        [+FOTOS]

Caiac i vela 3r. d’ESO

Com que el crèdit de síntesi de 3r. d’ESO tracta de la Mediterània, un de les activitats del crèdit va ser anar a fer unes pràctiques de caiac i vela al port d’Arenys de Mar. Veient les fotos sembla, però, que no tot va ser navegació: també hi va haver temps per prendre el sol i  fer un banyet.

caiacvelaplatjaarenys

[+FOTOS]

Pistes d’atletisme

En el tercer dia del crèdit de síntesi de 2n. d’ESO hem dedicat una estona a posar en pràctica el que estem aprenent sobre el moviment olímpic: hem anat a les pistes d’atletisme i hem provat de fer curses de relleus, llançament de pes, salts de longitud, curses d’obstacles… A les fotos no es veu, però feia molta calor i hem suat de debò la samarreta.

resized_035resized_050resized_048                                                                                                                    [+FOTOS]

Miguel Luque, nedador paralímpic

Aquest matí ens ha visitat el nedador paralímpic Miguel Luque. L’hem convidat a participar en el crèdit de síntesi de 2n. perquè ens expliqués la seva trajectòria professional, els seus inicis en el món de la competició, els reptes que té plantejats…

Després de passar-nos unes imatges seves i anar-les comentant, li hem pogut fer preguntes perquè un dels exercicis del crèdit és fer una biografia seva. I, al final, ha hagut de signar un munt autògrafs i ens hem fet aquesta foto per immortalitzar el moment:

resized_180

                                                                                                                                                               (+FOTOS)

2n. ESO a Portaventura

Per acabar un curs intens, i abans de començar el crèdit de síntesi i els controls de juny, els alumnes de 2n. d’ESO han anat a Portaventura. Perquè ho pugueu veure, hi hem penjat algunes fotos.

port1port2port3port4

                                                                                                                                                                                             [+FOTOS]

Bicicletada a Gallecs

Com ja és gairebé tradicional, els alumnes de 1r. d’ESO han fet una bicicletada a Gallecs com a sortida de final de curs. No tothom hi ha anat en bicicleta, però tothom hi ha arribat i ha tornat,  sa i estalvi.

bici1bici2bici4bici3

                                                                                                                                                                                             [+FOTOS]

Espai FECSA

La 2a. setmana de maig els alumnes de 2n. d’ESO han anat a visitar l’ESPAI FECSA de Barcelona.  Ha estat una visita per ajudar-nos entendre com es produeix l’electricitat, com estalviar energia a casa i quines mesures cal prendre per manipular els aparells elèctrics. I tot això amb l’ajuda d’ordinadors, aparells d’experimentació, documentació gràfica i audiovisual…

En acabar la visita, va haver-hi temps per passejar una estona pel parc de la Ciutadella i, és clar, fer unes quantes fotos. Si cliqueu aquí, veureu les que va fer el Francisco.

image 1

IMATGE3

ROBOLOT 2014

El passat 26 i 27 d’abril va tenir lloc a Olot el Robolot 2014.  Durant aquesta jornada l’Institut Aiguaviva va participar en una taula rodona on es va presentar una nova placa de control, en el disseny de la qual ha participat activament, a través del nostre director, l’Ernest Nogueira, aportant modificacions i millores. (Llegiu-ne més.)

P1220814 P1220827

Visita a l’Hostalric medieval

Al començar el tercer trimestre els alumnes de 2n. d’ESO van fer una visita al castell i les muralles medievals d’Hostalric (la Selva). Després a classe van fer per parelles un video que servís de reportatge d’allò que havien vist.

Si aneu a Activitats/Ciències Socials, veureu un parell de mostres d’aquests vídeos, fets per alumnes de 2n. ESO A. La introducció i les fotos són de la Camila Cowley, del grup de  2n. C.

SAM_0985SAM_0923SAM_0960SAM_0970