Graduació 4t d’ESO

L’alumnat de 4t d’ESO va celebrar el seu acte de graduació ahir, 19 de juny, al Mercat Vell de Mollet. Us desitgem molta sort en aquesta nova etapa que comenceu!

Aquí podeu veure algunes de les fotografies que vam fer. Anirem penjant la resta a mesura que les anem rebent.

Graduació 2n de batxillerat

Tenim el plaer de presentar-vos (per fi!) les fotografies i vídeos de la graduació de segon de batxillerat, que es va celebrar el passat 29 de maig. Va ser un acte emotiu, impressionant, fascinant, sorprenent i molt molt divertit!

Molta sort en aquesta nova etapa que comenceu !Us trobarem a faltar!

Podeu veure la resta de fotografies i els vídeos clicant aquí.

Agraïm de tot cor a l’AFA la seva col.laboració en aquest acte!!

Projecte de recerca sobre la integració a Mollet

La Imane El Marzguioui, la Lucía López Burgos i l’Alejandro Mora, de 4t A d’ESO, han realitzat el seu Projecte de recerca sobre “L’adaptació dels immigrans sud-americans i nord-africans”. En aquest treball han fet un estudi de com s’han integrat a Mollet les persones nouvingudes i com ha estat la seva acollida.

Una part del seu treball ha consistit en fer un vídeo on recullen els testimonis d’estudiants nouvinguts al nostre centre. Fantàstic!

Museu del so i la llum

Hem inaugurat la primera edició del Museu de la llum i el so. Els visitants han pogut gaudir dels experiments amb el so i la llum que han fet possible els alumnes de 2n d’ESO.

Hem vist la nostra veu.

Hem fet figures geomètriques amb llum.

Hem vist com funciona la fibra òptica.

I, fins i tot, hem aconseguit fer un holograma.

Hem dispersat la llum blanca per veure els seus colors.

Hem vist com la llum viatja en un tub igual que ho fa la fibra òptica.

Hem demostrat que la llum viatja en línia recta.

I hem fet moure una voletes amb un altaveu.

Tot això ha estat possible gràcies al treball i compromís dels alumnes de 2n d’ESO. Moltes gràcies a tots!

Podeu veure algunes fotografies més clicant aquí.

Crèdit de síntesi de 2n d’ESO

Enguany els i les alumnes de 2n d’ESO han completat el crèdit de síntesi Movieval –en el que han de crear un equip de producció cinematogràfica– a la casa de colònies La Figuera de Castellnou de Bages, els dies 5, 6 i 7 de juny.

Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.

.

Un granet de sorra- Col·laboració amb ACNUR

Aquest curs i com cada any, els nostres alumnes de 3r d’ESO han dut a terme el projecte “Un granet de sorra”, una iniciativa amb fins benèfics, orientada a sensibilitzar sobre la migració forçosa i recaptar fons per la crisi dels refugiats. Per això, els alumnes han vist una pel·lícula basada en fets reals, que tracta aquest tema tant dur (La bona mentida) i han rebut una xarrada d’ACNUR en la que els han parlat sobre la labor humanitària que realitzen. Posteriorment, de manera individual, han creat un Haiku inspirat en les situacions que viuen els refugiats, per després il·lustrar-lo a l’assignatura de Visual i Plàstica. Finalment, aquests haikus s’han venut per la diada de Sant Jordi – cel·lebrat a l´Institut el 21 d´abril-, recaptant una bona suma que s’ha donat a ACNUR i que els mateixos alumnes han escollit destinar a Nigèria, pel conflicte que viu el país amb Boko Haram. El projecte ha sigut tot un èxit gràcies a la implicació de l’alumnat, que va vendre la totalitat dels haikus i també al compromís de la gent de Mollet, que es va mostrar molt disposada a col·laborar.


Us mostrem el diploma de la recaudació i imatges del mercat solidari.

Erasmus Romania

Some weeks ago, some students of 1st Batxillerat went to Romania. We were there for a week, it was amazing! We met our Romanian partners and other students from this programme. They came with us to see the most emblematics places in the country like the Parliament, the Black Sea or the castle where Wednesday was filmed. 

We have learnt a lot about their culture, and it’s an experience we want to repeat!

Arianna Alcalde – 1 BATX

Podeu veure algunes fotos clicant aquí.

Camina pel Medi Ambient

Els i les alumnes de 3r i 4t d’ESO que fan el servei comunitari de Nutrició i Esport van col.laborar el passat diumentge, dia 11 de juny, amb la Fundació Sanitària Mollet en l’organització de la Caminada pel Medi ambient.

Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.

I podeu trobar més informació clicant aquí.

Insectes socials

Els alumnes de 4t d’ESO que cursen l’assignatura de Biologia i Geologia han fet un treball sobre els insectes socials: abelles, formigues i tèrmits.

Abelles: Angela Merino. Hugo Molina, Lucía López, Paula Barranco

Formigues: Alba Valencia, Héctor Carmona, Marc Silva, Héctor Galisteo, Ian Delgado

Tèrmits: Imane El Marzgoui, Sara Visinou, Xinjing Jin, Paula Borrueco

Beques Cambridge School

Dijous, 1 de juny, va tenir lloc a Granollers l’entrega de beques Cambridge que ofereixen un any de classes d’anglès per a alumnes del Vallès Oriental. Enguany, l’alumna Yasmín Badou, de 3r ESO, ha estat una de les guanyadores d’aquesta beca.

Enhorabona, esperem que la gaudeixis i que li treguis el millor profit.

Trobareu més informació en aquest enllaç: