Visita a la biblioteca de Can Mulà

Una alumna de primer curs d’ESO ens explica les seves impressions de la visita que van realitzar a la biblioteca de Can Mulà.

LA HISTÒRIA DE LES BIBLIOTEQUES

El dia 21 de setembre els nens i nenes de 1rB van fer una sortida a la biblioteca de Can Mulà, on la Susana, la community manager els hi va explicar la història de les biblioteques.

Els va explicar tots els mitjans que s’utilitzaven per guarda informació i que no es perdés, començant pels prehistòrics, els quals sentien una necessitat per comunicar-se i van inventar les pintures Rupestres.

Després els egipcis van inventar el papir, el qual s’aconseguia desenrotllant la tija d’un arbre. Més tard els grecs van crear el pergamí que estava fet amb pells d’animals.

També els van explicar que els grecs van construir la primera biblioteca amb la finalitat de guardar informació, tot i que només hi podien accedir els homes rics.

Més tard arriba l’època Contemporània on es crea la primera biblioteca pública a la qual tothom pot accedir. Per últim s’inventa la comunicació virtual la qual et permet utilitzar totes les xarxes socials a través de l’internet.

Els nens i nenes de 1rB van tornar molt contents de la sortida!

Joana Aced Codina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *