“Bicicletada” a Gallecs

Dues alumnes de primer curs d’ESO ens expliquen la sortida que van realitzar a Gallecs els alumnes d’aquest curs.

La meva tercera sortida a l’ institut

El divendres passat tots els alumnes de 1r d’ ESO de l’ institut Aiguaviva vam anar d’excursió a Gallecs. Era un dia maco, sense núvols. Ens vam reunir tots a l’edifici de la Rambla a dos quarts de nou del matí. La sortida era més aviat una bicicletada, però la gent que no tenia o no podia anar en bici, anava caminant.

Com que per arribar fins a Gallecs havíem de travessar gran part de Mollet, vam haver d’esperar que arribessin els Mossos d’ Esquadra i que ens tallessin els carrers per així anar més segurs. Van trigar bastant. Al final, van arribar cap a un quart de deu, i així doncs, vam començar la ruta!

El final del trajecte d’anada era a l’ermita. És allà on ens vam aturar per esmorzar i descansar. Vam estar allà unes dues hores. Cap a dos quarts de dotze, la gent que tenia bicicleta podia fer un camí curtet de Gallecs. Jo em vaig animar i el vaig anar a fer. Per què no? Començava a estar cansada i a tenir calor a les pujades llargues, però al final em vaig adonar que havia valgut la pena. Hi havia unes vistes impressionants!

Després de la costosa pujada, tocava la baixada. Era una baixada molt brusca i amb molts sots provocats per pedres, els quals feien que et botés la bici i et tremolés tot el cos. Quan anàvem tornant cap a l’ermita per reunir-nos amb la gent que s’hi havia quedat, em vaig trobar alumnes i mestres de l’escola! Eren alumnes de 5è fent la mateixa excursió que jo vaig fer un any abans. Vaig veure la professora de 6è B de l’any passat, i també un altre mestre conegut que anava d’acompanyament. Em vaig sorprendre molt de la casualitat que haguéssim fet l’excursió el mateix dia i poder retrobar-nos.

 Els vaig saludar i vam seguir pedalejant fins a l’ermita. Ja allà, vam descansar una estona més. També vam trobar un gos, el qual molta gent va acaronar i donar una mica de menjar. Finalment, vam tornar a pujar a les bicis per fer el camí de tornada. Com que casa meva  està a camí de tornada a l’ institut, vaig poder anar-me’n directament a casa meva.

Em vaig sentir molt orgullosa i contenta d’haver fet aquesta excursió. Si la comparo amb la sortida a la biblioteca, m’ha estat molt millor aquesta, la de Gallecs. A mi em va agradar molt aquesta sortida perquè és com un descans del dia a dia. M’agradaria repetir-la més sovint.

Marina Oller

Avui agafes la bicicleta!

Avui els nens/es de 1 ESO B, vam fer una petita sortida a la famosa part verda
de Mollet, Gallecs!
En aquesta sortida, bàsicament vam esperar tots a la Rambla, a l’arribar els
policies, tot va ser un “CAOS”.Quan vam sortir tots els nens estaven cridant de
l’emoció en anar en bici per la carretera!
Al principi de tot va ser com molt estressant, perquè els professors que anaven
en bicicleta cridaven: -ELS COTXES! Però després va ser tranquil. A l’arribar
ens vam trobar un gos i tots els nens vam decidir posar-li de nom
“FIRULAIS”. Vam jugar molt amb ell! Després d’una hora jugant amb el gos i a
la vegada esmorzar, jo i la Salma vam decidir explorar una mica Gallecs.
Després de buscar molt, vam trobar un túnel que posava: NO ENTRAR! Però
nosaltres no vam fer cas, aquell túnel ens portava a un lloc molt bonic amb
arbres grossos,rius petitons,etc.
Tots els alumnes de 1r vam sortir molt satisfets d’aquesta sortida! Va ser un
dia fantàstic.

Ikram Oukacha Bouchnaf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *