La Castanyada: Un dia passat per aigua

Crònica d’un dia passat per aigua (I)

El dia 31 d’octubre de 2012, l’institut Aiguaviva havia d’anar d’excursió a Gallecs, però a causa de la pluja de la nit anterior, no vam poder anar-hi. La solució dels professors va ser que ens quedéssim a l’institut fent d’altres coses.

A les 9 h del matí era l’hora en què havíem d’anar a l’institut. De les 9 a les 10,45 h vam estar escoltant música i mirant vídeos a les dues classes anteriors al pati. Primer vam fer el pati normal, però el vam allargar mitja hora més. Més tard, els professors van organitzar com unes estacions de joc, que eren el futbol, el joc de matar i la batuka.

La majoria de nens van triar el futbol perquè són molt futbolers; els nens menys actius o que no els agraden gaire els esports, i les nenes més actives en els esports, van triar el joc de matar.  I la resta d’alumnes de l’institut, la majoria nenes, van fer batuka amb la professora d’Educació Física, l’Ester. Jo jugava a futbol amb  l’equip de 2n. ESO C i no vam guanyar cap partit. Vam jugar contra tots els equips, tant de primer com de segon d’ESO.

Crec que va ser un dia amb més esbarjo que d’altres, a part dels dies següents que van ser pont. Va ser un mal dia a causa de la pluja, però un bon dia per totes les coses bones que vam fer.

Albert Rodríguez Coll 2n. ESO C

Crònica d’un dia passat per aigua (II)

Dimecres passat el dia abans dels esperats quatre dies de festa, teníem planejat anar a Gallecs a veure la Torre Maia. Havíem quedat tots els de l’institut a les nou davant de l’institut. Tots els nois i noies esperàvem que no plogués per poder anar-hi, però tota la nit va estar plovent a bots i barrals, i al matí tot estava mullat i encara plovia.

Tots estàvem una mica decebuts perquè teníem moltes ganes d’anar-hi, i especialment de saltar-nos un dia de classes però, quan vam arribar, l’Ester ens va explicar que faríem una sèrie d’activitats: matar, batuka i futbol. Després ens tocava música i, com que no havíem portat llibres, vam escoltar música. A segona hora vam fer ciències socials i, com que estem estudiant l’Edat Mitjana, la Marga ens va passar vídeos de la Inquisició, que vam estar mirant molt atents.

Seguidament, vàrem anar al pati, que va durar una mica més, aproximadament quaranta-cinc minuts, i després vam fer les activitats. Jo vaig escollir jugar a matar, i primer vam jugar els de primer i els de segon separats. El meu equip, anomenat The Killers, va perdre el primer cop i després, quan vam jugar contra segon, també vam perdre. Es nota que no som gaire bons jugant a matar. Vam acabar de jugar sobre dos quarts de dues.

Jo crec que crèiem que seria un dia molt avorrit, i al final va resultar que ens ho vam passar millor que si haguéssim anat a Gallecs.

Martina Azlor  2n. ESO C

_________________________________________________________________________

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *