Bàsquet

L’Institut Aiguaviva ha estrenat aquest any un nou equip de bàsquet. Un equip de vuit persones: dos alumnes de segon i sis de primer.

L’equip està format per la Marina, la Celia, la Camila, la Mireia, l’Adrián, el Guillermo, la Virginia i jo, la Núria. L’entrenadora es diu Marina López, i és una gran persona, tant en l’aspecte personal com professional. Ella ensenya la tàctica i nosaltres fem la pràctica.

Entrenem els dimarts i els dijous, de les 17 h a les 18.30 h. Primer comencem corrent una mica i a l’acabar fem estiraments. Després es fan els jocs de l’esport. Són entrenaments no gaire intensos però sí seriosos. L’entrenadora ens deixa una mica de marge perquè fem les nostre tonteries, però sempre amb un límit. A l’acabar els jocs de l’esport, fem partits i l’entrenadora ens explica la tàctica. Quan acabem, fem de nou estiraments i recollim les pilotes.

La Marina López explica que “és un gran equip. S’ajuden mútuament en el joc i fan cas, però de vegades es descontrolen una mica, parlen molt i poden arribar a no fer res durant una hora. Es lesiona la meitat de la gent per culpa de les faltes. Són molt estrictes amb les regles del joc i les seves normes: no en deixen passar ni una”.

Núria Cervilla 2n. ESO B

Un pensament a "Bàsquet"

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *