Més sobre Sant Jordi

Si voleu veure les fotos que van fer els alumnes de 2n per al Concurs fotogràfic, proveu de punxar aquí, o aquí si voleu veure alguna de les il·lustracions dels alumnes de 1r. per al programa de mà d’Alicia al país de les meravelles. És qüestió d’anar punxant i anar tafanejant.

Sant Jordi’13

El passat dia de Sant Jordi vam celebrar la diada amb la representació de l’obra Alicia al país de les meravelles a càrrec del grup de teatre de l’institut. Hi van assistir els alumnes de 1r. d’ESO i en podreu veure algunes fotos si punxeu aquí.

A les 12 h vam lliurar els premis literaris i d’il·lustració. El premi de poesia en anglès va ser per a Ainoa Torres, de 2n. B. Els premis de poesia en castellà, se’ls van endur l’Adriana Garcia i la Núria Sánchez, de 2n. A, i els de prosa, la Yaiza Muñoz, de 2n. A i la Sara Ruiz, de 1r. A. Els premis en català van ser per a Cristina Aguilera, de 2n. B, en l’apartat de poesia, i per a la Khaira Martínez, de 2n. B, i la Martina Azlor, de 2n. C.  Podeu llegir les poesies guanyadores si punxeu aquí.

L’acte va ser presentat esplèndidament per l’Àlex Reyes, el Jordi Soriano, l’Adriana Pérez, la Laura Viñuela, el José Capitán i l’Anna Sbert. El Jubal Escudé, el Joan Navarro, i la Laura i la Irene López hi van posar la música. Gràcies a tots!

Los mitos

Los mitos nos presentan narraciones maravillosas, protagonizadas por personajes de carácter divino o heroico y que pretenden explicar el origen del mundo, los grandes acontecimientos de la humanidad, los fenómenos de la naturaleza o los comportamientos humanos.

Aquí tenéis algunos de los que han creado los alumnos de primero de ESO.