Caixa Forum 2n. ESO

“Dilluns 26 de novembre tots els alumnes de segon de l’institut Aiguaviva vam anar d’excursió a Barcelona per fer diferents activitats.

A les nou del matí ja érem tots els alumnes de segon a les portes de l’institut per marxar. després d’un parell de minuts, vam marxar amb els professors cap a l’estació de França del poble. Just havíem passat tots la barrera, va arribar el tren que havíem d’agafar.

La majoria vam pujar a la planta de dalt mentre que d’altres es van quedar a la planta de sota. Vam arribar i vam sortir de l’estació en direcció a un parc que hi havia al costat del pavelló Mies Van der Rohe, on vam esmorzar.

A continuació classe per classe vam entrar al pavelló per mirar-lo. Aquest pavelló va servir a Alemanya per a exposar-se a l’Exposició Universal que es va celebrar a Barcelona l’any 1929.

Després que totes les classes haguéssim entrat, vam anar al CaixaForum per veure un concert en directe.

El nom de l’espectacle era “Taranga. el llegat dels griots del Senegal”, on actuava un grup anomenat Djilandiong, format per cinc nois i una noia. Ens van ensenyar costums i cançons típiques del Senegal. També ens van presentar diferents instruments com la tama, que deien que era un tambor que parlava; la kora, que era un instrument en forma de guitarra, i molts més. Al final de l’espectacle, a alguns companys, els van deixar tocar un tambor. Vam sortir de l’edifici i un altre cop cap al tren i del tren a casa.

Va ser una excursió educativa i també molt divertida. Crec que tots vam sortir amb un somriure d’orella a orella.” Cristina Aguilera 1r. B

I si voleu veure totes les fotos, punxeu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *