Teatre

Nosaltres fem teatre. I us preguntareu: teatre? Sí, teatre. Significa jugar. Jugar? Sí, a ser una persona que no ets. Un joc que barreja el moviment, l’expressió, el ball, la veu… Que combina de tot. Hi ha diferents estils de teatre, com per exemple, el teatre musical, els monòlegs, el teatre mut, etc. Però el teatre que nosaltres fem, és el normal, el que segurament coneixeu tots.

Bé, el taller de teatre va començar a principis d’octubre. En aquell moment nosaltres no teníem ni idea de fer teatre, però ara ja sabem una mica com va la cosa.

Preparant els assajos

El primer dia va ser una mica avorrit. Només vam parlar sobre per què volíem anar a teatre, les nostres aficions… En definitiva, es tractava de conèixer-nos millor, incloent la professora de teatre, la Nuria. Ella és la profe més divertida i simpàtica que el mon pot tenir. Sempre està buscant jocs nous i activitats per fer. I, segurament, pensareu què tenen a veure els jocs amb el teatre? Doncs, segons la Nuria, els jocs i les activitats que fem, serveixen per motivar-nos, però  no una mica, sinó molt! Els jocs que fem, són per practicar aspectes de l’obra, com el soroll, les rialles, l’agilitat… També serveixen perquè, quan fem l’obra, estiguem més animats i més atents. Però, abans que tot això, fem l’escalfament! Quan venim a teatre, immediatament ens podem en rotllana i comencem a escalfar (amb música inclosa). Es molt pràctic perquè escalfes tot el cos des del cap fins als dits dels peus amb l’ordre següent: cap-espatlles-pit-cintura-peus. Després estirem les cames. I, després de l’escalfament ja podem començar l’obra.

Encara no us he dit quanta gent som? Doncs ara us ho dic. El grup, el componem vuit membres, incloent-hi la professora. Ja sé, pensareu que som poquets per fer una obra, però no us heu de preocupar. La Nuria ha mogut uns cables i ha pensat en tot. Alguns poden tenir dos o fins i tot tres papers. Voleu saber els membres que formen el grup? Doncs en som cinc que anem a 2n (l’ Anastasia 2n B, la Nuria 2n B, la Virginia 2n C, l’Adrian B. 2n C i el Pablo, de l’IES Gallecs); un que va a 1r (el Rubén 1r A), i una que va al CEIP Princesa Sofia (l’ Adriana 3r A primària)

I què més puc dir? Ah, sí! Voleu saber quin dia s’estrenarà l’obra? Perquè tota obra té un dia en què s’ha d’estrenar, oi? Doncs no ho diré, serà sorpresa!

Anastasia Untila 2n. B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *