Avui uns alumnes del Servei comunitari Banc de sang han anat a Ràdio Mollet per participar en ell programa Posa’t les piles, per fer difusió de la capta que es farà al Mercat Vell el dia 1 de desembre. Us hi esperem!!



Un espai per explicar qui som, què fem i què en pensem
Avui uns alumnes del Servei comunitari Banc de sang han anat a Ràdio Mollet per participar en ell programa Posa’t les piles, per fer difusió de la capta que es farà al Mercat Vell el dia 1 de desembre. Us hi esperem!!
El proper dilluns, 27 de novembre, l’alumnat de primer de batxillerat, juntament amb el professorat del departament d’Educació Física del nostre centre, ha organitzat una Cursa solidària amb l’ONG Save the children. Aquesta és la tercera edició de la cursa escolar solidària per lluitar pels drets de la infància més vulnerable. Els diners que guanyin els corredors i les corredores de la cursa aniran íntegrament a l’ONG Save the children.
Podeu col.laborar patrocinant algun/a corredor/a.
Us presentem el programa d’actes que es realitzaran al nostre centre en el marc de la 7a. Setmana de la Ciència.
El passat divendres, els alumnes de 3r i 4t d’ESO van assistir a una xerrada sobre “Salut sexual i reproductiva”, promoguda per la Marató de TV3, a càrrec de la Irene Fernández Pérez, estudiant de 6è de Medicina a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell de la UAB. Aquesta xerrada s’inclou dins dels actes de la 7a. Setmana de la Ciència del nostre institut.
Dimarts, 7 de novembre, l’alumnat de 3r d’ESO va realitzar una sortida de convivència a Gallecs. Allà van realitzar diverses activitats col.laboratives i de cohesió de grups.
Podeu veure algunes fotografies de la sortida clicant aquí.
Els alumnes de 4t d’ESO van realitzar una de tutoria el passat divendres, 27 d’octubre, al Parc de l’Hostal del Fum, a Palau-Solità i Plegamans. Van anar caminant i un cop allà van tenir temps per relacionar-se i conèixer-se una mica millor.
Podeu veure algunes fotos cliclant aquí.
L’alumnat d’història de l’art de 2n de Batxillerat ha treballat durant les darreres setmanes l’escultura grega antiga, les seves etapes i característiques. Algunes de les obres han estat representades a l’aula i aprofitant la caracterització de les obres hem explicat aspectes tècnics com el contraposto, els draps molls o el pathos.
Podeu veure un petit vídeo amb imatges a continuació.
Els alumnes de segon d’ESO van realitzar una sortida de tutoria al Parc de Gallecs el passat divendres, 20 d’octubre. Allà van realitzar diferents jocs i dinàmiques per treballar la cohesió de grup.
Va ser un dia fantàstic! Mireu algunes fotografies clicant aquí.
Comencen a sortir les primeres imatges inventades pels alumnes de 1r ESO, a partir d’un fragment d’una petita història que els vàrem explicar. (Ells no ho saben, però la mini-narració que han il.lustrat, ambientada en un viatge interestel.lar, és una adaptació de la lletra d’un clàssic de David Bowie: “Space oddity”.
Hem aprofitat per introduir dos tipus de problemes que ens planteja el producte visual: els elements que es representen a l’escena i les tècniques artístiques que podem barrejar per aconseguir un impacte expressiu suficient.
La part meravellosa d’aquest exercici consisteix en “estirar” del fil de la proposta personal de cadascú, trobant els valors propis i diferents que apareixen materialitzats en cada dibuix, sovint de manera inconscient, i fer-los aflorar, donar-los nom i protagonisme, i “conjugar-los” amb altres intervencions gràfiques, cromàtiques, texturals, i fins i tot simbòliques, per a provocar un pas, un graó, en el camí de l’aprenentatge (de la pròpia capacitat expressiva, en el llenguatge plàstic).
Xavi Bentué
Ahir, amb els alumnes i companys del SIEI vàrem fer “gravat” a partir de fulles de plantes del jardí.