Graduació 4t d’ESO

L’alumnat de 4t d’ESO va celebrar la seva festa de graduació del passat 13 de juny, a les 18:30 hores, al Mercat Vell de Mollet. Va ser una acte molt emotiu i divertit, amb moltes actuacions dels nostres alumnes. Us desitgem a tots i totes moltíssima sort en aquesta nova etapa que comença per a vosaltres!!

Podeu veure algunes fotografies i vídeos clicant aquí.

Gimkana 3r d’ESO

Els alumnes de 3r d’ESO van particitar, el passat 6 de juny, en una gimkana que consistia en passar diferents proves associades a cada assignatura. Cadascun tenia un professor o professora que defensava un equip i després es feia un ranking de puntacions per veure qui havia guanyat. 

És una activitat transversal que es va organitzar des de les assignatures d’Educació Física, Anglès, Català, Castellà, TiC i Física i Química.

Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.

Bestiari

Aquí us deixem un tastet del darrer treball sobre el bestiari que han fet per al projecte els alumnes de 2n d’ESO. La tasca tracta de realitzar un bestiari per grup classe, el qual estarà format per la representació d’una bèstia i el seu nom en cal·ligrafia gòtica quadrata, més una breu descripció sobre quin és el seu hàbitat i si és bo o dolent.

Vídeos Stop-Motion

Us presentem alguns dels vídeos que han fet amb la tècnica de l’Stop Motion els alumnes de 4t d’ESO a l’assignatura de Visual i plàstica. Esperem que us agradin!

I també algunes mostres dels seus story boards.

Vídeo del viatge a Itàlia

Els alumnes de 4t d’ESO que cursen l’assignatura de Visual i plàstica han realitzat uns vídeos de “collage-animació” a base de retalls de paper, figures retallades, etc. sobre algun argument molt simple relacionat amb el seu viatge a Itàlia. A partir del que han fet, el Xavi Bentué ha muntat aquest vídeo. Són uns artistes!

Viatge a Itàlia

Dels dies 13 a 18 d’abril l’alumnat de 4t d’ESO va realitzar el viatge de final de cicle. Com d’altres anys, van visitar diverses ciutats d’Itàlia. Van anar en avió fins a Bolonya, van visitar Pàdua, Venècia, Florència, St Gimignano, Siena i Civitavecchia, des d’on van tornar en vaixell a BCN .

Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.

Dintre de l’espai natural de Gallecs

Els alumnes que enguany participen en el servei comunitari Dintre de l’espai natural de Gallecs han elaborat un cartell informatiu amb recomanacions del que hem de fer si trobem un animal salvatge ferit.

També van assistir al programa de ràdio Posa’t les piles per explicar el que han fet en aquest servei comunitari.

El podeu sentir a l’àudio següent (a partir del minut 10:55, aprox.):

Tibidabo

Els alumnes de 3r d’ESO han visitat el Tibidabo on han realitzat diverses activitats relacionades amb la tecnologia i, com podeu veure a les fotografies, s’ho han passat d’allò més bé!

Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.