Sant Jordi’13

El passat dia de Sant Jordi vam celebrar la diada amb la representació de l’obra Alicia al país de les meravelles a càrrec del grup de teatre de l’institut. Hi van assistir els alumnes de 1r. d’ESO i en podreu veure algunes fotos si punxeu aquí.

A les 12 h vam lliurar els premis literaris i d’il·lustració. El premi de poesia en anglès va ser per a Ainoa Torres, de 2n. B. Els premis de poesia en castellà, se’ls van endur l’Adriana Garcia i la Núria Sánchez, de 2n. A, i els de prosa, la Yaiza Muñoz, de 2n. A i la Sara Ruiz, de 1r. A. Els premis en català van ser per a Cristina Aguilera, de 2n. B, en l’apartat de poesia, i per a la Khaira Martínez, de 2n. B, i la Martina Azlor, de 2n. C.  Podeu llegir les poesies guanyadores si punxeu aquí.

L’acte va ser presentat esplèndidament per l’Àlex Reyes, el Jordi Soriano, l’Adriana Pérez, la Laura Viñuela, el José Capitán i l’Anna Sbert. El Jubal Escudé, el Joan Navarro, i la Laura i la Irene López hi van posar la música. Gràcies a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *