Lectures 1 C ESO

LES VOSTRES RECOMANACIONS DE LECTURES   –   1 C ESO

 •  El pop amb 9 potes

EL conte que me llegit  es titulava El polp amb 9 potes. M´ha agradat molt, però es molt infantil, li hagués agradat més a un nen de 9 i 10 anys.

Abel Pujols

1C ESO

 •  Tea Stilton, La princesa de los corales

Tracta d’una princesa sirena que es diu Kalea. Viu amb les seves germanes en una ciutat submergida dins l’aigua. La princesa guarda una estrofa d’una cançó del son. Aquella estrofa té secrets que uneixen a la princesa amb les seves germanes. Un dia arriba al Castell un noi misteriós anomenat Kliq, i de repent l’estrofa desapareix, posant en perill el Regne del Coralls.

Aquest llibre m’ha agradat molt, perquè el tema que tracta sobre una ciutat sota l’aigua, sirenes, un príncep, m’agrada molt. És molt bonic. És una miqueta misteriosa, d’aventura i una mica d’amor.

Aquest llibre jo el recomano molt, sobretot per les noies, i mes encara a les que els hi agradi aquest tema.

Celia Batista Zarzoso

1 C ESO

 • Rachel RENÉE RUSSELL, Diari d’una penjada 2

Tracta d’una noia que es diu Nikki. És una d’aquelles típiques noies extremadament penjada per un noi (en aquest cas el noi es diu Brandon). Com totes les noies té amigues, en aquest cas són dos la Chloe i la Zoey, les seves millors amigues, sempre ho fan tot juntes. Però, si tens amigues, també tens una enemiga, la Mackenzie, la odia molt. Aquest llibre és molt bo i a mi m’ha agradat molt perquè en moltes situacions t’hi trobaràs identificada. Si vols riure o vols saber les coses personals d’una PENJADA, aquest és el llibre perfecte, el llibre que busques.

Aixa Torrent

1 C ESO

 •  Gerónimo Stilton al regne de la Fantasia

Aquest conte del “Regne de la Fantasia”, parla de com Geronimo Stilton va arribar a un regne de molts monstres, fades, sirenes, bruixes, etc. Aquest llibre va ser un dels primers que van sortir a la venda, encara hi ha més llibres d’aquesta edició, i encara més divertits. També t’expliquen com va tornar a aquells “regnes” i que començarà a conèixer més regnes.

¿Per què m’agrada? Per que és un llibre dels que a mi m’agraden, a part com els de terrors y de tragèdies, i perquè també m’agrada la fantasia.

¿Per que el recomano? Aquest llibre us pot agradar per a la gent que li agrada la fantasia o coses de ficció, i és molt divertit.

Alex Malagón Pillasagua
1 C ESO

 •  Margaret TRUMAN, Asesinato en la CÍA

Esta obra narra la historia de dos jóvenes amigas,Barrie y Collette, ligadas cada una a su modo a los ambientes capitalinos de Washington: Collette, comof uncionaria del Departamento de Estado; Barrie,como directora de una agencia literaria. Lo que no quiere decir que no tengan además,otras actividades y obligaciones bastante más apasionadas. Como las que llevan a una de ellas a encontrar una tràgica muerte.
En su afán por descubrir las razones de aquel inexplicable asesinato,embarcarà en una aventura en la que encontrará mezclados el amor y la violència, y en la que ambas cosas van a resultarle igualmente peligrosas…

El recomano a la gent que li agradi las aventures barrejat amb  l’amor, la violència y coses perilloses…

Ariadna Pascual
1 C ESO

 •  Diari d’una penjada (Manual de supervivència a l’institut).

Aquest llibre és un llibre bastant interessant i molt realista. Va sobre una nena que té que anar a un nou institut i té por per varis motius de l’adolescència. Un d’ells és el seu telèfon mòbil. És un telèfon normal, no te res de modern. Un altre motiu és una noia molt repel·lent anomenada Mackenzie. La protagonista tindrà un gran problema d’amor… I bastants més motius.
Recomano aquest llibre perquè és un llibre que va molt bé per a la gent que és senti identificada amb la protagonista. Els seus problemes d’adolescent són idèntics als de la realitat.
A mi aquest llibre m’agrada bastant.

Ariadna Pérez
1 C ESO

 •  Bernardo ATXAGA, Memorias de una vaca

Aquest llibre tracta d’una vaca que vol fer justícia, demostrar que les vaques no eren tontes però ella era bastant testaruda així que es va ficar en un viatge on hi podria descobrir per que van dir que les vaques eren els animals mes tontos.

Aconsello aquest llibre perquè es demostra que per un sorteig no es pot considerar el més tonto de tots.

Carlos Rubio
1 C ESO

 •  Nerea RIESCO i Juan A. VÁZQUEZ, El secreto del desván

Recomano aquest llibre per que ens recorda que hem de desconnectar dels jocs  y jugar una mica als escacs. Aquest llibre ens explica com hem de jugar als escacs i ho expliquen detalladament, pas per pas. A més ens submergim en una gran història en que l’Àlex descobreix tots els secrets dels escacs acompanyat pel seu nou amic “el rei”. L’Àlex tindrà que aprendre les regles dels escacs abans que es faci de dia, però si no ho fa es quedarà en el regne dels escacs per sempre.

Manuel  Jesús Navarro

1 C ESO

 •  Rachel RENÉE RUSSELL, Diari d’una penjada

Aquest conte va d´una noia que entra a un nou institut i explica un manual de supervivència a l´institut. A mi m´ha agradat perquè es interessant y perquè passen coses que potser us passen a vosaltres

El recomano per a les noies que tinguin no molt bona amistat.

Elsa Carpintero Hermoso

1 C ESO

 •  Luigi GARLANDO, Gol!

Aquest llibre tracta d’uns nens que es van a fer un torneig de futbol a un altre país. Els nens volen anar per veure famosos del món del futbol.

Aquest llibre no el recomano perquè a mi no m’ha agradat perquè és de futbol però no és el que jo volia. Sobretot no el recomano per aquells que siguin amants del futbol.

Estefan Fernández Vega

1 C ESO

 • Diario de Greg. Esto es el colmo

El llibre m’ha agradat molt. Va d’un nen que sempre es fica en embolics. Es  diu GregHeffley, també esta el seu pare,l a mare i el seu germà, que es diuManny i el seu altre germà que es diu Rodrick. També el seu amic Rowley. Ell i el Greg s’ho passaran genial. Primer comença per l’any nou el Greg es proposa fer una llista de les coses que fan malament els seus familiars. El seu pare sempre el lleva molt d’hora i ho fa abanss de que la seva esposa surti de la dutxa, però en Greg quan el seu pare ho fa se’n va a la porta de la dutxa perquè allà fa caloreta amb la humitat de la dutxa.

Guillem Macias Delgado

1 C ESO

 •  Gerónimo Stilton al regne de la Fantasia

Aquest llibre es tracta d’un ratolí que és molt llest, és lector i no és molt valent.
Comença el matí amb molta mala sort en el treball i quan va a tornar a la seva casa plou molt. Arriba a la seva casa a per la seva espelma en el subterrani, veu alguns objectes antics de quan era petit amb els seus amics i també una caixa de cristall amb moltes emblemes de diferents colors i formes. I això li fa el camí a l’aventura i coneix a un nou amic que es diu “Plumillaverdoso” i és un nou ajudant de Geronimo Stilton. El llibre m’ha agradat molt.

Jordi Martín

1 C ESO

 •  Tea Stilton, La princesa de los hielos

Tracta d’una noia anomenada Nives, que està apunt de ser princesa, que guarda un gran secret. Algú vol tornar al temps de la màgia, dels éssers màgics, y només Gunar, un gran llop blanc, pot protegir a la princesa i el seu secret, però haurà de mostrar la seva identitat. Aquest llibre és bo per a la gent que li agrada les històries de fantasia.

Miriam Tua

1 C ESO

 •  Tea Stilton, La princesa de los hielos

En un reino muy lejano se encuentra el Reino de los Hielos Eternos, donde una princesa, Nives, vive feliz con su tía y sus primas. Tiene un fiel amigo Gunnar, un lobo blanco que la protege de los peligros. La tía de Nives, le dice que ya seria hora de buscar marido. Nives por supuesto no quiere. Mientras Nives pensaba en como escapar al compromiso, Calegol, un malvado duende, enemigo de Nives, envía a un falso pretendiente, llamado el príncipe Herbert, del que le hace a Nives una extraña sensación de malestar. Mientras Gunnar, sueña con los momentos de cuando él era un humano. Un día el príncipe los encierra en un sitio, Gunnar intenta proteger a Nives y resulta gravemente herido. Nives desconsolada llora, pero por alguna razón se convierte en humano.

El resto de la historia lo tendréis que descubrir vosotros leyendo el libro.

Yo lo recomiendo a la gente que le gusta el misterio, el amor y el significado de la lealtad. Te hace ir a un mundo de fantasía, además que a las niñas les encantará.

Camila Cowley Méndez

1 C ESO

 •  Luigi GARLANDO, Gol!

Aquest  llibre tracta de que un nen juga a futbol en un equip molt bo,  tenen un entrenador  que és molt exigent. Un amic del nen, que és un cuiner, el va a veure a un partit i el cuiner, en acabar el partit, li va dir que si volia fer un equip que el cuiner fos l´entrenador. El nen s´ho va pensar i va dir-li que sí, però només eren dos, ell i el cuiner. I van anar dient per l´institut que si volien jugar en un equip i dos amic seus li van dir que sí i després es van afegint mes jugadors i al final juguen en una lliga i després  van seguir jugant.

Aquest llibre el recomano a la gent que li agrada el futbol i a mi personalment m´ha agradat.

Pau Vela

1 C ESO

 •  Jordi SIERRA I FABRA, La Biblioteca dels Llibres Buits

Aquet llibre tracta d’una biblioteca que un dia els llibres no tenien
lletres. La policia, els bibliotecaris i l’alcalde van decidir que tancarien la biblioteca fins que el problema de la biblioteca quedés solucionat.

Un dia un nen a qui li agradava llegir llibres, es deia Benjamí, i va estar
investigant fins que va arribar a la conclusió que com que no es llegien els llibres es van caure les lletres. L’aconsello per que és bo de llegir llibres.

Pol Sánchez

1 C ESO

 •  Diario de Greg. Esto es el colmo

El diario de Greg 3 me parece un libro muy interesante para niños de  entre 7/13 años. Me he relacionado mucho con este libro porque trata sobre un chaval de mi edad y le ocurren cosas graciosas que en alguna ocasión nos pueden ocurrir, de hecho me ha ocurrido a mí también. La vida de este chico es un poco difícil porque tiene varios líos con la familia, con algún que otro matón también… Aunque sea un pringado, un rarito… su padre cree que él puede cambiar.

Sergi Morón
1C ESO

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *