Agraiment de Save the Children

Com ja us vam informar en el seu moment, l’alumnat de 1r de batxillerat va córrer per la fam el 27 de novembre a la Cursa solidària amb l’ONG Save the Children. Gràcies al seu esforç realitzant km i als donatius dels seus sponsors (familiars, amics, professors, etc.) es van aconseguir 831,49 € que es van donar a Save the Children.

Felicitem de nou als alumnes de 1r de batxillerat i al professorat d’educació física.

Un cop fet l’ingrès hem rebut aquest agraïmet de l’ONG Save the Children

Apreciats amics i amigues:

El 21/12/2023 hem rebut un ingrés per la quantitat de 831,49€ del vostre centre.

En nom dels nens i nenes dels nostres programes volem donar-vos les gràcies pel vostre esforç i implicació.

Us preguem que feu extensible aquest agraïment als vostres companys i companyes, ja que han sabut traslladar la il·lusió pel projecte al seu alumnat. Gràcies a ells, els nens i nenes s’han mobilitzat i han posat en marxa tots els recursos possibles: el seu propi esforç i han sigut l’altaveu perquè tot el seu entorn conegués la complexa situació per la qual passen milers de nens i nenes.

També volem agrair a les famílies del vostre centre, que han fet la seva aportació en forma de donatiu econòmic. La vostra ajuda ens permet continuar treballant pels drets de la infància i aconseguir que la infància sobrevisqui, tingui accés a una educació de qualitat i estiguin protegits.

Gràcies per donar-los l’oportunitat de continuar somiant:

https://www.youtube.com/watch?v=4dqWFipWDfI

Adjuntem un diploma pel centre i un rebut per compartir amb tota la comunitat educativa. Al final del curs rebreu la memòria d’activitat.

Podeu veure algunes fotografies de la cursa clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *