Robolot 2014

Robolot és un esdeveniment organitzat per l’INS La Garrotxa, la Fundació Príncep deP1220825 Girona i l’Ajuntament d’Olot. El seu objectiu principal és despertar l’esperit de recerca tecnològica entre els més joves. Robolot consta de dos apartats: un concurs de robots en les categories Minisumo, Rastrejadors, Ninisumo Lego i Lego Mindstorms, i una jornada d’intercanvi d’experiències relacionades amb els robots didàctics.

P1220820En aquesta jornada el nostre institut va participar en una taula rodona amb representants dels projectes “Imagina Android”, “Imagina Scratch”, “Imagina Robolot” i “Dissenyem entre tots les eines d’aprenentatge tecnològic per a primària, secundària, batxillerat i FP”, on es va presentar una nova placa de control. Aquesta placa ha estat desenvolupada per Innova didactic-picaxe.es, amb l’objectiu de ser una placa versàtil, econòmica, de fàcil connectivitat i adreçada a estudiants i docents, i en col·laboració amb altres institucions, entre les quals es troba l’Institut Aiguaviva i el ser director, l’Ernest Nogueira. 

El nostre institut ha adquirit en primícis 20 d’aquestes plaques per poder començar a treballar amb els alumnes. aquests plaques es poden programar en Scratch, Logicator i aviat en C. Aquestes plaques han de servir per introduir els alumnes en la programació i la robòtica des de 1r. ESO, fent-les servir de forma interdisciplinar i com a eina per adquirir les competències bàsiques.

(Més fotos)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *