Miguel Luque, nedador paralímpic

Aquest matí ens ha visitat el nedador paralímpic Miguel Luque. L’hem convidat a participar en el crèdit de síntesi de 2n. perquè ens expliqués la seva trajectòria professional, els seus inicis en el món de la competició, els reptes que té plantejats…

Després de passar-nos unes imatges seves i anar-les comentant, li hem pogut fer preguntes perquè un dels exercicis del crèdit és fer una biografia seva. I, al final, ha hagut de signar un munt autògrafs i ens hem fet aquesta foto per immortalitzar el moment:

resized_180

                                                                                                                                                               (+FOTOS)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *