Els arguments de 2n. d’ESO

Cada vegada hi ha més pefils a twitter on animen a l’anorèxia, l’autolesió, l’homofòbia, etc. L’actual societat està transtornant a molts adolescents, sobretot a les adolescents, i el problema principal és el pes. Fa anys va existir una model que es deia Marilyn Monroe; va ser una de les màximes figures eròtiques. Sabeu quan pesava? 62 kg. Ara si peses més de 60 kg, i també depèn de la teva alçada, ets considerada grassa.

Sí, potser penseu que ser grassa tampoc és un gran problema. No és un problema si les persones que tens alcostatt’accepten. Però si, com sol passar, et deixen  de costat i t’exclouen, aleshores es crea el problema. Comença la baixa d’autoestima, comencen a comprar roba ampla, a no voler sortir de casa . Llavors pot aparèixer l’anorèxia, la bulímia o, en altres casos, l’autolesió.

Hi ha noies d’entre 14 i 16 anys, que és la franja d’edat més freqüent, que pugen fotografies de talls als canells i als braços . També pugen fotografies de clavícules marcades, d’espais entre les dues cames, dels ossos dels malucs. I hi ha comentaris del tipus “Em faig fàstic” o “Quina perfecció!”.

La societat ens està fent ser maniquís. Tots hem de ser iguals. L’igual és avorrit. Desitjo viure en un món on la gent et respecti per com ets. Que tothom sigui bona persona amb tothom. Però no això no passarà mai. No em digueu que no tinc raó.

Rocio Osuna 2n. A

________________________________________________________________________

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *