Els primers dies a 2n. ESO

ELS PRIMER DIES A 2n. D’ESO

IMG_1093IMG_1090IMG_1085IMG_1089

Els meus primers a 2n. d’ESO , igual que en el passat, van ser dies d’adaptar-se a la rutina diària de l’institut. En aquells dies, o sigui, la primera setmana de curs, vaig acostumar-me a la gran quantitat de feina que manen, a l’atenció que s’ha de prestar a classe i a començar a conèixer els nous companys i professors que tindré aquest any.

IMG_1093 Durant aquells dies em va anr molt bé que no fossin intensius de cop i et traiessin la ganduleria que et deixen les vacances. Em va agradar conèixer nous companys dels quals ara sóc molt amic. També m’ha anat perfecte per aprendre a relacionar-me amb la societat els canvis de professors, encara que en trobo a faltar alguns de l’any passat, però, com a mínim, els puc veure de tant en tant pels passadissos i les classes de l’institut. I, finalment, estic orgullós que ens hagin canviat a una aula més allunyada del carrer perquè els dimarts se se sent molt xivarri.

Doncs la meva conclusió sobre aquests dies és clara: són els millors dies des del punt de vista de l’adaptació i la preparació.

Enric Creus. 2n. ESO A

__________________________________________________________________________

Em dic Sara Ruiz i ja estic a 2n. d’ESO de l’INS Aiguaviva. Aquests dies a 2n. han estat formidables. Hi ha coses noves per aprendre, nous professors i fins i tot noves assignatures. M’ho he passat gnial aquests dies. Però encara queda curs.

Com a tutores tinc la Leticia i la Marina. Estic bastant contenta perquè són molt IMG_1095agradables. Però a Naturals m’avorreixo una mica perquè la Letícia està explicant els canvis d’unitat un altre cop. A l’horta del pati també m’ho passo bé amb les meves amigues. L’únic que he de comentar sobre el pati és que molta gent protesta (jo inclosa) perquè ens agradaria jugar a les pistes d’skate, on jugàvem l’any passat.

Tot i així, espero molt d’aquest curs i crec que m’ho passaré genial, tant o més que el curs passat.

Sara Ruiz. 1r. ESO A

___________________________________________________________________________

Els meus primers dies a 2n. d’ESO van ser bastant llargs perquè després de tot l’estiu de vacances ara començar una altra vegada l’escola se’m feia molt pesat, però després que passessin els dies vaig acabar acostumant-me a l’escola.

Pel que veig els primers dies, crec que segon el portaré bé perquè se sembla molt a segon, IMG_1092però hi ha més deures. En algunes assignatures estem utilitzant els llibres de l’any passat i això fa que segon sigui molt semblant a primer. Les professores i els professors m’agraden molt perquè són molt divertits i m’ho passo molt bé a les classes.

Les meves conclusions són que segon és semblant a primer però et posen més deures, i els professors són divertits i les matèries més. Espero que aquest any em vagi bé i m’hi esforci molt per treure bones notes durant tot l’any a totes les assignatures.

Àlex Artacho 1r. ESO A

________________________________________________________________________

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *