Sant Jordi

L’acte va començar amb el lliurament de premis de Visual i Plàstica. En la categoria del millor dibuix, van guanyar en Sergi Pérez i l’Angels Rey.

resized_IMG_4370

 

En la categoria de volumetria, el premi se’l va endur el grup de 3r. d’ESO B integrat per Anastasia Untila, Nuria Cervilla, Cristina Aguilera, José Capitán i Khaira Martinez.

Pel que fa als premis de ciències, la millor descripció d’un animal fantàstic va ser per a Júlia Adalid, de 1r. d’ESO i la millor fotografia per a F. Xavier Moreno, de 3r. ESO B.

resized_IMG_4373

Els premis de poesia en llengua estrangera, van ser per a la Lucía Pascual, per la seva poesia escrita en francès, i per a la Loredana Sandu, de 1r. ESO C, i l’Ainhoa Torres i la Cristina Aguilera, de 3r. d’ESO, per les seves composicions en anglès.

resized_IMG_4376

Els premis per a les millors composicions en llengua castellana  van ser a 1r. d’ESO per a la Sara Subirana i la Loredana Sandu, que repetia premi; per a l’Abel Pujols, de 2n. d’ESO C, i l’Enric Creus, de 2n A, i, de nou, per a la Cristina Aguilera i la Marina Alcántara de 3r.

resized_IMG_4379resized_IMG_4380

I, finalment, en la categoria de llengua catalana, els premis van ser per a la Júlia Adalid, la Nikoleta Stoyanova i l’Ana Escudero de 1r. d’ESO; l’Alex Reyes i, de nou, l’Enric Creus de 2n. d’ESO, i la Laura López de 3r. L’acte es va tancar amb una foto en grup d’alguns dels guanyadors.

resized_IMG_4382resized_IMG_4384resized_IMG_4385

Properament, esperem poder penjar en aquesta revista algunes de les composicions guanyadores.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *