Carnestoltes

Carnestoltes 2012

Avui celebrarem el Carnaval. On? Doncs a l’institut, és clar. Organitzat pels professors i els alumnes.

Molt bé, doncs continuo. Primer ens en vam anar a l’escola a les vuit del matí, com sempre. Els professors ens van dir que les dues primeres hores faríem classe i després celebraríem el Carnaval. Tots nosaltres estàvem molt impacients, perquè s’acabés l’hora. I per fi es va acabar. Ens en vam anar a canviar-nos de roba. Amb l’expressió “roba”, em refereixo a les disfresses! Totes nosaltres ens en vam anar corrents al lavabo. I vam canviar-nos. Hi havia disfresses molt boniques. La meva era de “Cleopatra”, també hi havia: pirates, abelles, zombis… I els nois… Ells van disfressar-se de noies. Alguns, no tots. Però com que és l’únic dia que poden disfressar-se així, doncs que ho facin! Molt bé, després d’haver-nos posat les nostres boniques disfresses, ens en vam anar a esmorzar. hi havia moltes coses bones, com per exemple: pa de pessic, ensaïmades, donuts… Com ja ho he dit, tot molt bo. Després d’aquest esmorzar esplèndid ens en vam anar a fer una volta per Mollet, anunciant que era Carnaval. Amb el nostre ninot (a escala 1:1) amb nosaltres. Seguidament ens en vam anar al pavelló de Mollet, a fer balls, con la batuka, una coreografia que vam haver de inventar-nos-la nosaltres. Consistia a fer un petit conte de tres parts. Però va ser divertit. Quan vam acabar, els nois, corrents, se’n van anar a jugar a futbol, mentre que les noies es van quedar a ballar, una mica més.

Finalment, quan va ser l’hora, tots ens en vam anar a casa, satisfets d’aquesta nova experiència!

Anastasia Untila 1r. B

El divendres passat vàrem celebrar la festa de Carnaval. Ho vam celebrar amb els professors, els alumnes del centre i algunes mares del Consell Escolar.
Abans de començar, vàrem haver de fer les dues primeres hores de classe i després va començar la festa. Ens vam haver de disfressar, però… els nois i les noies junts??? No, les tutores van decidir que els nois es disfressessin al passadís però, l’Ernesto ens va veure i ens va obrir l’aula del costat. A les altres classes va passar el mateix i s’ho van plantejar de la mateixa manera. Més tard, una professora ens va dir, m’entres ens canviàvem, que hi havia una presència estranya d’habitants d’un altre planeta. Tothom es va espantar, però eren els professors que anaven disfressats d’aliens. Després, vàrem anar a esmorzar. Vam esmorzar coques casolanes fetes per les mares del Consell Escolar. Estaven delicioses!!!!! A continuació, vàrem sortir del centre per fer una mini rua per alguns carrers de Mollet, fins arribar al pavelló. Un cop allà, vam ballar unes cançons de batuka que vam practicar a les hores d’educació física. Després d’acabar de ballar les cançons, per part de les noies, es van quedar dintre el pavelló ballant unes cançons extres que ajudava l’Esther a ballar, i per part dels nois, van obrir la pista exterior del pavelló i van anar a jugar a futbol. Al final, vàrem anar a canviar-nos a l’institut i vam marxar cap a casa.
La meva opinió es molt positiva perquè, malgrat ser el primer any que fem Carnaval, em va agradar moltíssim i va ser molt divertit.

Albert Rodríguez 1r. C