Visita a Can Mulà

La setmana passada els diferents grups de Taller de Llengües vam anar a la Biblioteca de Can Mulà per tal que la Susanna ens expliqués in situ com funciona i quins serveis ens ofereix la biblioteca.

Aquestes són algunes de les vostres opinions després de la visita.

“La visita de la biblioteca va estar bastant bé pels que no sabien on hi havia res, pero jo hi vaig sovint a la Biblioteca de Can Mulà i sempre agafo una revista mensual de videoconsoles que m’agrada molt i després sempre pujo a dalt a llegir el diari esportiu. La Susanna ens ho va ensenyar tot molt bé i ja no hi tinc res més a dir.”

Joan Navarro Sánchez- 1r A ESO

______________________________________________________________________

“Dijous passat, dia 17, vam anar a la biblioteca de Can Mulà perquè a Taller de llengües estem treballant com s’organitza una biblioteca.
Ens van ensenyar, una mica, el que ja ens havien explicat: allò del catàleg, les obres de referència… Però, crec que aquesta excursió servía perquè ens quedin les coses millor al cap si ens ho explica una persona especialitzada en aquest tema. “

 Martina Azlor – 1r C ESO

__________________________________________________________________________

“Dimecres, dia 16 de novembre, vam fer una sortida a la biblioteca de Can Mulà. Vam sortir de l´Institut, i vam anar caminant, fins que vam arribar-hi.
Quan vam entrar, tothom estava molt callat. Una noia, que es deia Susanna, ens va rebre a tots. Després, ens va dir que teniem que deixar les motxiles a una sala que hi havia per allà, era una sala infantil. Ens va explicar una mica com anava i de què s´encarregaven a la biblioteca. Més tard, ens va ensenyar i explicar tot el que hi havia a la sala d´avall. Al cap d´una estona, vam pujar a una altra sala, on hi havien molts diccionaris de diferents llengües.
Després, vam tornar a baixar, vam agafar les motxiles i ens en vam anar a casa.”    

Judith Monfort Ciudad – 1r A ESO

 

I si voleu veure més fotos, aneu a l’àlbum Picassa de l’institut, a l’adreça https://picasaweb.google.com/118000727510269724077/VISITAACANMULA#

2 pensaments a “Visita a Can Mulà

Els comentaris estan tancats.