Natupark

LA PRIMERA SORTIDA, A NATUPARK

Aprofitant que a català estem treballant el tema de la narració,  cadascú ha explicat com va anar la sortida des del seu punt de vista: és a dir, què hi vam fer i què ens ha semblat. A més de treballar el que hem après sobre els textos narratius, es tracta de posar per escrit el que vam viure, perquè no se’ns oblidi.

“Al començament vam arribar i, a l’entrada, vam començar a omplir la panxa esmorzant un bon entrepà. Quan vam acabar d’esmorzar, ens van presentar a tots els monitors del Natupark. Aleshores vam anar a fer la pràctica a un parc especial i després vam anar per lliure.

Un cop acabada la pràctica, ens vam endinsar al bosc del Natupark i vam fer les diferents pistes. Primer havíem de fer un dels dos circuits verds i a continuació un dels dos blaus. Aquests circuits els vam fer per escalfar una mica el cos. Mentre estàvem fent els circuits, els monitors ens estaven vigilant per si fèiem alguna cosa malament, com, per exemple, si no anàvem agafats per cap mosquetó, si estava mal col·locat o si la politja no estava ben col·locada. Llavors, van obrir el circuit taronja i……booooom!!!!, onada de nens cap al mateix circuit. Després, van obrir el circuit vermell i tres quarts del mateix. I finalment, a un quart de dues van començar a tancar els circuits. Quan eren dos quarts de dues els alumnes que encara estaven fent un circuit, els van haver de fer baixar i els van portar fins on érem tots nosaltres.

Al final, va ser una jornada molt divertida, interessant  i que tots, inclosos els professors, ens ho vam pasar genial !!!!”

Albert Rodríguez 1r. C

________________________________________________________________________

“Al començament a les tres classes vam fer parelles de dos en dos. Aleshores van dividir les parelles de dos en dos autobusos.

Un cop a l’autobús ens vam dirigir a Natupark. Mentre arribaven els monitors, vam esmorzar. Aleshores, quan van arribar, ens van portar a un lloc per fer una pràctica. Primer ens van ensenyar l’equipament i com funcionava, després vam fer la pràctica i finalment tothom va fer els circuits pel seu compte. Quan va ser l’hora de marxar, vam recollir-ho tot.

Al final cada grup es va fer una foto, vam agafar les nostres coses i vam pujar al autobús i vam marxar cap a l’institut.

La sortida va ser divertida, encara que algunes proves eren difícils, però en general va ser molt divertit.”

Irene López 1r. B

4 pensaments a “Natupark

  1. La sortida va ser la bomba perquè em va agradar molt i perquè no vam fer classe. QUE GUAI!!!

Els comentaris estan tancats.