Resum curs 2011- 2012

El curs es va iniciar al setembre de 2011 com Institut Mollet IV i ha acabat al juny 2012 com Institut AiguaViva. Poc a poc l’hem fet nostre i hem viscut moltes experiències plegats, moments que no oblidarem mai. Aqui teniu un recull en imatges d’alguns d’aquests moments.

Resum 2011-2012

Moltes gràcies a tots!!!!

Teatre en català: Curial i Güelfa

El passat dimecres dia 30 vam anar a veure a la Sala Fiveller una adaptació del Curial e Güelfa,  una novel·la de cavalleries del s.XV. A l’apartat de Llengua catalana, dins d’Activitats, hi ha algunes de les opinions que els companys de 1r. B han expressat sobre l’obra. Amb quina d’aquestes opinions hi esteu més d’acord? Per què no hi dieu la vostra?

Qui és qui?

A la matèria de Llengua Catalana hem estat treballant els autoretrats: les descripcions que algú fa d’ell mateix, explicant les característiques físiques o de caràcter.

A l’apartat d’Activitats hem penjat fragments d’alguns dels vostres autoretrats. Seríeu capaços de dir qui són els seus autors o autores?

Theatre in English

On 8th March we went to the theatre and saw a play called The boarding school of horrors. The play was quite easy to be understood because the actors spoke in English as well as in Catalan. We enjoyed it very much and most of our students are willing to see another one.

If you want to read a play review and some student’s opinions, go to the page ActivitatsAnglès.

Correu de la Mercè

La Mercè ha fet arribar a la revista el correu següent:

“¡Hola nois i noies!
M’han agradat molt tots els premis de Sant  Jordi, us felicito a tots. Estic acabant de llegir les vostres cartes i algunes són molt divertides. Em trobo bastant millor, però encara no tinc la veu forta per donar classes; no us preocupeu: ens veurem cap a final de curs. Una abraçada a tots i fins aviat.”

Gràcies, Mercè. Que et recuperis ben aviat!

Sant Jordi (II)

Oi que voldríeu llegir les composicions guanyadores del nostre primer concurs literari? A l’apartat de Celebracions hem obert una pàgina per poder-les-hi  penjar totes.

Mentre esperem que els guanyadors i guanyadores ens les facin arribar, aprofitem un cop més per felicitar-los. I gràcies a la Untila per aquest magnífic collage amb les fotos de la Diada.

Sant Jordi

Ahir, 23 d’abril,  vam celebrar el nostre primer Sant Jordi. Sant Jordi és sinònim de literatura, de música i de roses. I, com no podia ser d’una altra manera, vam decidir ser fidels a la tradició: vam llegir poesia, vam sentir bona música, vam veure una mica de teatre i vam lliurar i recollir premis. I vam aplaudir molt. I després del pavelló, a fer jocs d’aquells de sempre.

Si voleu sentir de nou tots els aplaudiments de la Sala d’Actes i la cridòria del pavelló, podeu intentar-ho veient les fotos a l’enllaç https://picasaweb.google.com/118000727510269724077/SANTJORDI02

El soma

A la classe de Tecnologia hem construït el nostre propi SOMA. Com que no tothom sap què és ni per a què serveix, podreu trobar unes quantes fots a l’apartat de Tecnologia, dins d’Activitats. El José Capitán explica com s’ha de fer i quina és la seva utilitat.

Més Carnestoltes

Passen els dies i la nostra festa de Carnestoltes encara és notícia. A l’apartat de Visual i Plàstica, dins d’Activitats, hi trobareu les imatges d’algunes de les màscares que vau preparar per a la festa…. Realment, fan molt d’efecte! I a Celebracions, hem obert un apartat per penjar-hi alguna de les cròniques que vau fer a la matèria de Llengua sobre com va anar tot plegat… i acompanyades, és clar, d’alguna que altra màscara.