Festa de presentació

CRÒNICA D’UNA FESTA

Per fi el passat divendres 11 de novembre vam celebrar la festa de presentació del nostre institut l’INS Mollet IV. En principi la festa estava prevista per al dia 4 de novembre però el temps no ens va voler acompanyar i es va ajornar per al divendres de la setmana següent. La festa va començar al principi de la rambla Pompeu Fabra i va acabar a la Vinyota, on s’hauria d’haver fet aquest institut. Aquesta festa la van preparar els mestres i nosaltres amb moltíssima il•lusió i vam haver de treballar molt.

Tot va començar el divendres a les 4:45 de la tarda, perque els alumnes havíem d’estar a l’institut preparats. Ens van dir que anéssim ben guapos perquè l’ocasió s’ho mereixia i així va ser. Quan anàvem cap a l’institut, vam veure que els carrers estaven adornats amb cintes de color groc i lila, que són els colors del nostre institut. Un cop a dins ens van explicar com seria la festa perquè fins a aquell moment tot havia estat un gran secret. Els nervis s’anaven apoderant de nosaltres!

Mentrestant a fora els pares, germans i amics anaven arribants a la porta de l’institut. on hi havia un bonic espectacle amb pallassos, gegants, capgrossos, gralles…Quan vam baixar a la planta de baix per preparar-nos per sortir, ens van sorprendre amb molts globus inflats de color lila i groc, on vam penjar els nostres desitjos.

Un cop a fora va manar caminant per la rambla Pompeu Fabra fins arribar a la Vinyota, on ens esperava més festa. El final va ser molt màgic, especialment el moment en què vam deixar anar els globus amb els nostres dibuixos i desitjos que havíem estat treballant dies abans.

Em va emocionar molt aquest moment, i el dels globus xinesos va ser molt bonic.

Per a mi la festa va ser fantàstica i superemocionant. Sempre la recordaré com una cosa molt especial per a mi, els meus amics i per a la meva família. A tots ens va agradar molt.

Marina Alcántara 1r C

Un pensament a “Festa de presentació

Els comentaris estan tancats.