Còmics

Aquí teniu alguns exemples dels còmics que vam treballar a la classe de Visual i Plàstica amb el Pau. N’hem triat un de cada grup a veure si endevineu de qui és cadascú:

Còmic 1:

És un comic que ma’grada molt , perquè  expressa una mica la rutina de cada dia. Però amb una mica d’i·llusió. El meu còmic tracta d’un personatge  que sóc jo. A la primera vinyeta, sona el despertador i em llevo. A la segona l’aturo mentre el meu germà gran continua dormint. A la tercera estic esmorzant i, més tard, em preparo la motxilla. A la quarta es veu com estic sortint de casa i vaig finalment en direcció a l’institut.

Còmic 2:

Còmic 3:

Tracta  d’un marcià que va pel planeta Mart, es troba amb un globus de color groc  i es pensa que hi haurà una invasió de globus damunt el planeta. Després d’una estona, un altre marcià que anava caminant per allí fa una forta descàrrega al globus i en menys d’ un segon es desinfla. Tots els globus es posen tristos i enterren el globus lila. Al final els globus, que volien muntar una festa en el planeta Mart, se’n van disgustats al planeta Terra. Els marcians coronen el marcià i munten una gran festa.

Còmic 4:

El còmic tracta de la festa: tot el que va passar perquè es puguin fer una idea de què va passar, que vàrem fer…

A la primera vinyeta sortim a classe fent les mans; després, a la següent vinyeta, sortim de l’institut amb els globus cap a Ca l’Estrada. A continuació expliquem com, quan vam arribar, els vàrem llençar i com, seguidament, els professors van llençar aquells globus de paper tan macos!

4 pensaments a “Còmics

  1. És veritat. L’Esperanza està molt ben dibuixada!! I m’agrada la part en la que diu “Hablar en catalán, por favor” jajajaja 😀 Molt bonics en general 😉

Els comentaris estan tancats.