La teniu vosaltres, la millor foto?

A l’àlbum Picassa de l’institut hi hem penjat algunes fotos de la Festa de Presentació i ens agradaria més endavant poder-ne penjar més.Si voleu podeu veure-les a <https://picasaweb.google.com/118000727510269724077/FESTADEPRESENTACIO>

A les fotos no se sentiran els quatre petards que van marcar l’inici de la festa. Però sí que se’ns veurà a nosaltres, els gegants, els capgrossos i els camallargs, tots amb la nostra xapa i la silueta de la mà assenyalant un quatre, penjada a l’esquena o sorgint d’un barret. S’hi veuran els nostres colors -el groc i  el morat- a les robes que vam desplegar des del terrat i als globus on havíem penjat una targeta amb el nostre desig, en total 102 desitjos. I a  les cintes lligades als arbres que marcaven el camí  fins al parc de ca l’Estrada, l’espai on ens agradaria poder tenir aviat el nostre propi edifici.  I, està clar, s’hi han de veure  els globus xinesos que vam enlairar i que eren un reflex més de tots aquests desitjos.

Teniu fotos de tot plegat? Creieu que teniu la millor foto? Per què no ens l’envieu a l’adreça de correu de la revista: revista@insmollet4.org?

Un pensament a "La teniu vosaltres, la millor foto?"

Els comentaris estan tancats.